Herplaatsing

Indien u niet in de gelegenheid bent om een pup op te voeden, of u biedt een oudere hond graag een fijn nieuw huis, dan kunt u zich oriënteren op een herplaatsingshond. Sommige van onze leden zijn door (persoonlijke) omstandigheden niet langer in de gelegenheid om hun hond een goed tehuis te bieden. Engelse Cockers van leden, of gefokt door een van onze fokkers, met officiële stamboom, worden door de rasvereniging bemiddeld naar een nieuw thuis.

Hieronder treft u honden aan die voor herplaatsing in aanmerking komen. Gelukkig zijn er niet altijd herplaatsingshonden beschikbaar, dus als uw keuze daarop is gevallen, kunt u het beste de website regelmatig raadplegen.

Fleur

Fleur is een rood teefje van 8 jaar, destijds gefokt volgens de gezondheidsregels van de rasvereniging. Voor Fleur zoeken wij een gouden mand waar ze kan genieten van de wandelingen en een knuffel op zijn tijd. Fleur is energiek, en is lief van karakter. Helaas boterde het de laatste tijd niet met de nog andere aanwezige hond in huis. Wij zoeken dus voor Fleur een gouden mand waar ze lekker volop kan genieten zonder andere aanwezige honden zodat alle aandacht naar Fleur kan gaan.

 

 

 

 

Heeft u interesse in een van de honden op de herplaatsingslijst, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Herplaatsbemiddeling

Dinanda Mensink
Kapersweg 10
7261 KZ Ruurlo
tel: 0573-460525

mandje