De beste cocker van 2010

Goede avond

Het verheugt ons dat u onze website bezoekt. U vindt hier informatie over de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex Spaniel, over onze vereniging, de activiteiten en andere onderwerpen die voor de liefhebber van beide rassen van belang zijn.

De eerste officiële rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex Spaniel, erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied, heet u van harte welkom.

De laatste updates:
Show uitslagen Cockers(07 sept. '14)
Puntentelling Sussexen(07 sept. '14)
Puntentelling 2010(07 sept. '14)
Inschrijving Kampioenschapsclubmatch 20 mei 2012 is open!!
09 maart '12

Op 20 mei 2012 zal de Kampioenschapsclubmatch worden gehouden.
Deze zal weer in Asperen plaatsvinden, U kunt via clubactiviteiten - kampioenschapsclubmatch het vraagprogramma bekijken en online inschrijven en betalen.
Ook kunt u het inschrijfformulier downloaden en per post inschrijven.
Uitgenodigde keurmeesters:
Mr. Tom Graham (Nyliram) GB.  Sussex Spaniel en Engelse Cocker Spaniel reuen.
Ms. Margaret Struthers (Daydawn) GB.  Engelse Cocker Spaniel teven.

PERSBERICHT ROYAL CANIN
07 maart '12

Altijd al willen weten hoe oud je kat of hond echt is in mensenjaren?
Hoe oud is jouw kat of hond in mensenjaren? Ben jij ook zo benieuwd of jouw kat of hond nu eigenlijk ouder of jonger is dan jij? Je kunt het terug vinden op de website: www.royalcanin.nl/leeftijden.

De honden en katten in Nederland worden net als wij mensen gemiddeld ouder dan voorheen. Dit komt o.a. door verandering van de levensstijl en de verbeterde voeding. Honden- en katteneigenaren zijn zich ook steeds meer bewust van het belang van een gezondheidsvoeding.

Maar wie is nu eigenlijk de oudste hond of kat van Nederland? Royal Canin is op zoek naar deze hond en kat. Vanaf nu kun je de gegevens van jouw hond of kat invullen op de website: www.royalcanin.nl/leeftijden en wie weet is jouw hond of kat de oudste van Nederland. De eigenaren van de oudste hond en de oudste kat krijgen een prachtig portret van hun huisdier gemaakt door de schilderes Julia Woning. Onder alle deelnemers wordt tevens een extra portret verloot!


Over Royal Canin
Royal Canin is een producent van hoogwaardige gezondheidsvoeding voor honden en katten. Al meer dan veertig jaar wordt het bedrijf gedreven door dezelfde passie: “kennis van en respect voor dieren”. Royal Canin is nauw betrokken bij de verbetering van de gezondheid en het welzijn van honden en katten. Het uitgebreide assortiment Royal Canin gezondheidsvoedingen zorgt ervoor dat iedere hond en kat een voeding op maat kan krijgen.


 

Startlicenties 2012
01 november '11

Leden van de NSC die met hun Engelse Cockers Spaniel wedstrijden

 Agility, Flyball en Gedrag&Gehoorzaamheid

onder auspiciën van de K.N.K Cynophilia willen lopen kunnen de verplichte CYNO startlicentie aanvragen via de NSC.

 

Kosten:

Het verlengen van een bestaande licentie:  € 8,00

De aanvraag van een nieuwe licentie: € 9,55

 

Wilt u een licentie aanvragen of verlengen of nadere info ontrent de startlicentieaanvraag:stuur dan een E-mail met uw naam, naam hond en eventueel licentienummer aan: finet.krediet@hetnet.nl

 

 

Lidmaatschapskaart
18 februari '10

U kunt uw lidmaatschapskaart voortaan aanvragen door het online formulier in te vullen.

Ga naar het formulier

advertentie